Referanser

Er Cargonizer den rette TA leverandøren for bedriften din? Les hva noen av våre eksisterende kunder har å si om hvordan de opplever vår service og våre løsninger.

Ekte ved dekker vel alt :-) enkelt , raskt og ryddig akkurat som firmaet.

Rune Bakke Rasmussen

Transport sjef / Åndalsnes

fritzoeengros.no

Jeg må bare si at Logistra har en fantastik support og veldig hyggelige medarbeidere, som står på for sine kunder. Cargonizer som produkt passer oss mitt i blinken og ikke minst har de fornuftig pris på sine produkter :-)

Stig Enger

Delesjef for Hybeko Norge

hybeko.no

Kjempebra support hos Logistra. Tilgjengelig og ikke noe ekstra betalt for alle typer tjenester slik som andre tilbydere i bransjen.

Stig Arne Solheim

Logistikkansvarlig, GS BILDELER

gsbildeler.no

Supporten til Logistra har i alle år vært upåklagelig. Rask respons og kompetente folk :)

Lars Kristian Nymoen

Hekta på tur

hektapatur.no

Logistra er utrolig greie å forholde seg til, både i salgsprosessen, implementasjon og senere support. Vi bruker nå Cargonizer i tre selskaper i konsernet og er godt fornøyd med produktet.

Ove H. Arntzen

IT-sjef, Scantrade

scantrade.no

Cargonizer

Cargonizer er et skybasert fraktsystem som leverer det høyeste nivået av ytelse og pålitelighet. Det er svært brukervennlig og alltid tilgjengelig og oppdatert. Ved å velge Cargonizer oppnår man økt effektivitet og reduserte kostnader gjennom automatisering av prosesser.

Systemet støtter også multitransportører, slik at man kan samle alle sine transportører i ett system ved hjelp av vårt omfattende transportørbibliotek. Med Cargonizer kan man dra nytte av automatiserte utskriftsfunksjoner gjennom DirectPrint.

Bestill Logistra Cargonizer