Om Logistra AS

Vi tror på enkle intuitive løsninger tilpasset deg og dine behov. Gjør det vår hverdag lettere, er vi sikre på at noen andre der ute kan ha nytte av det også.

Visjon – i sin enkelhet

Vi tror på enkle, intuitive løsninger som er skreddersydd for deg og dine spesifikke behov. Hos oss handler alt om å gjøre din hverdag enklere. Gjør det vår hverdag lettere, er vi sikre på at noen andre der ute kan ha nytte av det også.

Historie
Logistra ble etablert i 2004 på Åndalsnes. Siden oppstarten har Logistra vokst og utviklet seg til å bli et ledende navn i bransjen, støttet av vårt dedikerte team på 8 ansatte. Fra dag én har våre kjerneverdier vært å levere førsteklasses kundestøtte, sikre brukervennlige løsninger, tilby transparente og ærlige priser, og fremfor alt respektere kundenes dyrebare tid, penger og tillit. Vi er stolte av å ha oppnådd disse målene og oppnådd tillit fra våre anerkjente kunder.

Erfaring
Med over 50 år med samlet erfaring innen utvikling av transportrelatert programvare, besitter Logistra et imponerende reservoar av ekspertise, som vi gjerne deler med våre kunder hver eneste dag. Vi forstår at transportverdenen kan være en labyrint av kompleksitet, og derfor kan det være godt å ha oss med på laget ditt.

Oppkjøp
I en spennende vending slo Logistra seg sammen med vår tidligere konkurrent, Proteria, i 2022. Denne strategiske fusjonen har ikke bare beriket vår kunnskap og ferdigheter innen frakt og toll, men har også gitt oss et større og mer profesjonelt miljø som gjør oss i stand til å levere enda høyere nivåer av støtte og innovasjon til våre kunder.

40,000

Gjennomsnittlig antall forsendelser
pr. dag.

6000

Antall bedrifter som benytter vår løsning.

650

Antall transportører du kan velge mellom.

20

år

Logistra AS har jobbet med utvikling og drift av fraktløsninger i over 20 år.

Ansatte

Gunnar
Regnskapsfører
Kåre
Daglig leder
Elisabeth
Systemutvikler
Stine
Kundekonsulent
Patrick
Kundekonsulent
Sindre
Kundekonsulent
Sondre
Teknisk sjef
Johanne
Kundekonsulent