Oppsettsinstruks DirectPrint

DirectPrint er laget for at etikettskriveren skal kunne fungere uavhengig av annen maskinvare. Dette vil si at du kan sette etikettskriveren hvor det mest er gunstig for din bedrift å hente fraktetikettene og du kan skrive etikettene ut fra hvor du vil og fra hvilken som helst nettleser! Det eneste DirectPrint krever er en fast internettilkobling samt strømtilførsel til de to enhetene.

Innhold:DirectPrint: 1 stk. DirectPrint, 1 stk strømtilførsel, 1 stk nettverkskabel, oppsettsinstruks.
TSC DA210: 1 stk termo printer, 1 strømtilførsel, 1 usb kabel, dokumentasjon


Har du en annen etikettskriver, koble DirectPrint til etikettskriveren på tilsvarende måte som beskrevet under. DirectPrint støtter de mest brukte termo-etikettskriverne på markedet, men vil ikke fungere sammen med Brother skrivere som ikke støtter ZPL.


Oppsettsinstruks:

  • 1. Pakk ut både skriver og DirectPrint.
  • 2. USB kabelen kobles mellom etikettskriver og DirectPrint.
    Nb! Usb kabelen skal altså ikke kobles til en pc!
  • 3. Koble nettverkskabelen fra DirectPrints nettverksutgang til internett-vegguttaket, eventuelt til ett trådløst aksesspunkt eller en router's ledige «Ethernet» port (1, 2, 3 osv).
  • 4. Åpne skriveren ved å trekke hendlene på siden av skriveren mot deg og sett i etikettrullen i rullholderen. Se til at etikettene vender opp og rull ut en etikett og legg etiketten som vist her. (Klikk på bildet for å forstørre.)
  • 5. Lukk skriveren ved å presse lokket bestemt ned til du hører knappene på siden av skriveren går i lås.
  • 6. Koble i strømtilførselen til DirectPrint, vent ca. 1 minutt og koble så strømtilførselen til etikettskriveren.
  • 7. DirectPrint vil nå koble seg mot Cargonizer og skrive ut en status-etikett med nettverksinformasjon og eventuelle feilmeldinger. Kontakt oss om noe er uklart i denne forbindelse.
  • 8. Du kan nå bruke Cargonizer (www.cargonizer.no) fra hvilken maskin/pad/telefon du vil og etikettskriveren vil skrive ut fraktetiketter uavhengig av din lokasjon.